Tutustu minuun

Hei!

Olen Susanna ja koulutukseltani hammashoitaja, sekä sairaanhoitaja. Terveydenhoitoalalla olen ollut yli 10 vuotta. Kauneusala on kiehtonut minua jo pidempään ja siksi päätin toteuttaa unelmani ja perustin pienyrityksen Susan's Beauty. Olen käynyt CCAAM:n pitämän pistos koulutuksen, joka on Suomen johtava esteettisen lääketieteen kouluttaja.  Mesolankakoulutuksen olen käynyt Esthetics Beauty Import Finlandin pitämässä koulutuksessa. Esteettisiähoitoja teen päivätyöni ohella Beauty For You:ssa Lappeenrannassa.

Käytän vain pitkään markkinoilla olleita turvallisia ja CE-hyväksyttyjä täyteaineita, sekä mesolankoja. Käyttämäni täyteaineet ovat Restylane ja Teosyal, mesolangat ovat Bijou. Ammattitaitoani pidän yllä lisäkoulutuksilla. Suhtaudun työhöni intohimolla ja tyytyväinen asiakas on prioriteettini.  Arvostan laadukasta työtä ja pyrin mahdollisimman luonnolliseen lopputulokseen.

Jos sinulle heräsi kysymyksiä, otathan rohkeasti yhteyttä. Täyteainehoidoissa voit myös halutessasi varata ajan ilmaiseen konsultaatioon.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi!


Olen opintovapaalla. Palaan esteettsiin hoitoihin kesäkuussa 2023.