Täyteainehoidot


Täyteainehoidoissassa käytän hyaluronihappopohjaisia täyteaineita, jotka ovat turvallisia käyttää. Niillä voi tasoittaa kasvojen eri juonteita, muotilla huulia ja täyttää huulia. Lopputulos on täyteaineilla luonnollisen näköinen.  Laadukkaat täyteaineet sisältävät puuduteaineen, jonka ansiosta sinun ei tarvitse tuntea kipua. Puudutan alueen myös pintapuudutteella ennen täyteainehoitoa.

Mikä hyaluronihappo on?

Hyaluronihappo eli hyaluronaani on sokerimolekyyli, jota esiintyy lähes kaikissa ihmisen kudoksissa. Se sitoo itseensä vettä, jonka johdosta ihomme näyttää kimmoisalta. Ikääntyessämme elimistön oma hyaluronihappotuotanto vähenee, ihoon alkaa muodostua juonteita ja ryppyjä, sekä iho menettää volyymin. Näitä muutoksia voidaan korjata hyaluronihappohoidoilla eli täyteainehoidoilla. Käyttämäni täyteaineet ovat hyaluronihappopohjaisia, eivätkä sisällä eläinperäisiä ainesosia ja ovat siksi turvallisia käyttää. Käytän vain pitkään markkinoilla olleita ja CE-hyväksyttyjä täyteaineita. 

Onko lopputulos pysyvä?

Täyteainehoidon tulos näkyy heti. Turvotuksen esiintyminen hoidon jälkeen on normaalia. Täyteaineet poistuvat vähitellen elimistöstämme normaalina hajoamistuotteina, joten kyseessä ei ole pysyvä vaikutus. Täyteainehoidon vaikutus vaihtelee muutamasta kuukaudesta jopa vuoteen riippuen mm. käytetyn aineen koostumuksesta, asiakkaan iästä, sekä alueesta johon täyteaine on injektoitu.


Ennen ja jälkeen täyteainehoidon

Vältä tulehduskipulääkkeiden (Asperin, Disperin, Burana) ja Omega-3 käyttöä noin viikkoa ennen hoitoa.  Ne voivat lisätä mustelmaa pistokohdassa. Jos olet kipuherkkä puudutan alueen ensin pintapuudutteella. Käyttämäni täyteaineet sisältävät puuduteainetta, jonka ansiosta hoito on asiakkaalle miellyttävämpää.

Hoidon tulokset jonteiden ja huulien täytössä näkyvät välittömästi, mutta heti hyaluronihappopistoksen jälkeen hoidetulla alueella on turvotusta. Lopullisen tuloksen näkee muutaman päivän päästä, kun turvotus laskee. Poskipäiden ja leuan muotoilussa lopullinen tulos on nähtävissä muutaman viikon päästä täyteainehoidosta. Pistokohtaan saattaa tulla mustelma, mutta se häviää nopeasti. Levitän hoidon jälkeen käsitellylle alueelle Pharmannin Arnizen voidetta, joka vähentää mustelmia ja turvotusta

Käyttämäni täyteaineet

Theosyal

Theosyal on sveisiläinen tuote ja sillä on tehty miljoonia käsittelyjä jo 15 vuoden ajan. RHA täytesarjan tuotteet sisältävät puudutteen. Theosyal RHA tukee ihon liikkeitä ja siksi se sopii hyvin kasvojen liikkuville alueille kuten huuliin. Se siloittaa kasvojen juonteet hellävaraisesti ja välittömästi. Kasvojen luonnollinen ilmeikkyys säilyy. Voidaan käyttää huuliin ja juonteisiin.

Hoidettavat alueet

Huulet

Jos ylä- ja alahuulesi ovat epätasapainossa tai haluat lisätä huulien volyymia, onnistuu se vaivattomasti täyteaineilla. Myös huulten epäsymmetriaa voidaan korjata.

Nasolabiaalijuonteet

Nenäpielen ja suupielen välisten juonteiden tasoitus. Asiakkaan juonteet olivat syvät, mutta täyteaineella juonteet saatiin tasoittumaan luonnillisen nököisiksi.

Sibelius juonteet

Kulmakarvojen välisten juonteiden tasoitus.

Tupakka- tai ylähuulen yläpuoliset juonteet

Tupakkajuonteet ovat pieniä pystysuoria juonteita ylähuulen yläpuolella. Myös ne voidaan täyttää.

Marionettijuonteet

Juonteet, jotka lähtevät suupielestä leukaa kohti.

Asiakkaalle on tehty samalla huulten täyttö.

Poskipäiden kohotus

Poskipäiden kohotuksella saadaan aikaan lifting vaikutus, joka nuorentaa kasvojesi ilmettä. Sinun ei tarvitse pelätä niin sanottuja omppuposkia, koska lopputulos on luonnollisen näköinen.

Leuankärjen muotoilu

Täyteaineilla voidaan vaivattomasti muotoilla leauan kärkeä. Lopputulos tässäkin on luonnollisen näköinen.

Jos sinulle heräsi kysymyksiä, voit varata aikaa ilmaiseen konsultaatioon tai suoraan täyteainehoitoon. 

Jos et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta, otathan yhteyttä niin katsomme sinulle ajan.

Susan's Beauty

Ainonkatu 7
53100 Lappeenranta (Beauty For You:n tiloissa)

Puh. 045-890 2229 (Löydät minut myös WhatsApp:sta)