Mesolankahoidot

Mesolangat ovat polydioksanonista (PDO) valmistettuja lankoja. Ne ovat kestävää ja turvallista materiaalia ja niitä käytetään mm. kirurgisissa toimenpiteissä haavojen sulkemiseen (sulavat tikit). Käyttämäni mesolangat ovat turvallisia ja CE-merkittyjä Bijou lankoja. Mikä mesolankahoito on?

Ikääntyminen vaikuttaa kasvojen ihoon ja ulkonäköön. Iho alkaa veltostua ja kasvonpiirteet laskeutuvat, juonteita ja ryppyjä alkaa muodostua kasvoille. Myös ihonalaisen rasvan määrä vähenee ja kasvojen muoto muuttuu ovaalista neliömäiseksi. Kasvonpiirteiden laskeutuminen näkyy herkästi mm. alakasvoissa (kaksoisleuka) sekä leukalinjassa (hamsteripussit). 

Mesolankahoidon avulla voidaan turvallisesti ja tehokkaasti hoitaa näitä muutoksia, sekä napakoittaa ihoa. Niiden avulla voidaan myös kohottaa poskia, sekä palauttaa kasvoille sen luonnollinen ja nuorekas ovaali muoto. Hoidolla pystytään ennaltaehkäisemään ikääntymismuutoksia.

Mesolangat viedään ihoon steriilisti joko neulan tai kanyylin avulla. Mesolankahoitoon voidaan halutessaan yhdistää täyteainehoito. Hoidettavalle alueelle esim. nasolabiaalijuonteisiin voidaan ensin laittaa mesolangat ja myöhemmin 4 viikon kuluttua täyteaine jos näyttää siltä että alue sitä vielä tarvitsee. Usein mesolankahoito riittää.Hoidon tulos ja pysyvyys

Tulos on nähtävissä heti, mutta paras hoitotulos kuitenkin noin 2-3 kk kuluttua. Kun mesolangat sulavat, ne poistuvat elimistöstä normaalina hajoamistuotteena. 

Tulos kestää noin 6-9 kk riippuen siitä mitä lankoja alueelle on laitettu ja kuinka paljon. Mesolankojen vaikutuksesta ihossa alkaa prosessi, jonka seurauksena iho (ihon fibroplastit) rupeavat kehittämään uutta kollageenia. Kollageeni alkaa kiinteyttää ihoa sisältäpäin ja tästä johtuen ihoa kiinteyttävä vaikutus kestää n. 12-18 kk. Hoitotulosta voidaan ylläpitää uusinta hoidoilla tasaisin väliajoin, kuten täyteainehoidoissakin.Ennen ja jälkeen mesolankahoidon

Vältä tulehduskipulääkkeiden (Asperin, Disperin, Burana) ja Omega-3 käyttöä noin viikkoa ennen hoitoa. Ne voivat lisätä mustelmaa hoidetulla alueella. Alkoholin käyttöä olisi hyvä välttää 24 tuntia ennen mesolankahoitoa.

Ennen hoitoa keskustelemme mm. toiveistasi, hoidon kulusta, terveydentilastasi ja jälkihoito-ohjeista. Valitsen langat sen mukaan mitä aluetta hoidetaan, millaista lopputulosta haetaan ja millainen iho sinulla on (ohut vai paksu). Pintapuudutan ja puhdistan ihon ennen lankojen laittoa. Mesolangat viedään ihoon steriilisti joko neulan tai kanyylin avulla.

Hoidon jälkeen alueella saattaa esiintyä punoitusta, turvotusta, mustelmaa ja aristusta. Nämä ovat normaaleja, väliaikaisia ja muutamassa päivässä ohimeneviä reaktioita. Turvotus saattaa joissain tapauksessa kestää pidempään. Levitän hoidetulle alueelle mustelmaa ehkäisevän voiteen Pharmannin Arnizen. Käymme yhdessä läpi jälkihoito-ohjeet ja saat ne myös mukaasi kirjallisena.

Jos sinulle heräsi kysymyksiä tai et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta olethan minuun yhteydessä. Jos en pääse vastaamaan, soitan sinulle myöhemmin takaisin.
Susan's Beauty

Ainonkatu 7
53100 Lappeenranta (Beauty For You:n tiloissa)

Puh. 045-890 2229 (Löydät minut myös WhatsApp:sta)