PRX-T33

Neulaton biorevitalisaatio

Mikä PRX-T33 on?

PRX-T33 on syväkosteuttava ja ihoa stimuloiva käsittely. Se stimuloi dermistä muodostamaan uutta kollageeniä.  Vaikutukseltaan se on verrattavissa keskisyvään happokuorintaan, mutta ilman kipua ja toipumisaikaa. Se on helppo ja nopea käsittely, joka vähentää ryppyjen määrää ja syvyyttä, sekä kiinteyttää ihoa välittömästi. Käsittely nopeuttaa ihon pintaverenkiertoa, jonka ansiosta ihon väri paranee ja kirkastuu. PRX-T33 voidaan tehdä kasvojen, kaulan, dekolteen ja käsien alueelle, sekä esim. raskausarpiin.

 • Innovatiivinen yhdistelmä mahdollistaa TCA:n agressiivisen vaikutuksen neutraloinnin
 • Estää proteiinien denaturoitumisen TCA:n vaikutuksesta
 • Estää TCA- kuorinnan syövyttävän vaikutuksen, mikä mahdollistaa käsittelyjen suorittamisen useammin
 • Koostuu 33% TCA:n ja vetyperoksidin yhdistelmästä, mukana myös Kojic-happo

Voit huoletta mennä tapamaan ystäviäsi käsittelyn jälkeen, koska käsittelystä ei seuraa punoittavaa ihoa (on yleistä muille kasvohoidoille). Käsittely voidaan tehdä kesälläkin, koska se ei herkistä valolle. PRX-T33:sen positiivinen puoli on myös se, että käsittely tehdään ilman neulaa, jolloin ihoa ei traumatisoida.  PRX-T33 on geeli, jota levitetään iholle erikoistekniikalla. Se on mahdollista yhdistää muhin esteettisiin hoitoihin kuten injektio- ja laserhoitoihin.

Kotihoidossa käytetään WiQo:n Fluidia ja Creamia. Niiden käyttö varsinkin sarjahoitojen välissä on tärkeää. Fluidi alentaa ihon pH:ta jolloin iho joutuu "tekemään töitä" päästäkseen normaaliin pH:n (6.5-7). Näin iho pysyy aktiivisena. Kun ihon haluttu aktiivisuus on saavutettu, iholle levitetään Cream, joka myös kosteuttaa ja suojaa ihoa.

PRX-T33 on patentoitu 10 vuoden kliinisen tutkimusten jälkeen ja sillä on tehty miljoonia hoitoja. Se on CE sertifioitu lääketieteellinen menetelmä, jota vain terveydenhuollon ammattilaiset voivat tehdä.

Käyttötarkoitus

 • Valovanhenemiseen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon: kasvojen, käsien, rinnan ja vartalon ihon elvyttämiseen
 • Ihon kiinteytymiseen
 • Ryppyjen hoitoon
 • Veltoin ihon hoitoon (esim. rinnan alueella)
 • Painautuneisiin atrofisiin arpiin esim. aknesta tai märkäruesta jääneet arvet (käsittely voidaan tehdä myös lapsille)
 • Raskausarpien vaalentamiseen
 • Pigmenttiläiskien vaalentamiseen
 • Sopii kaiken ikäisille naisille ja miehille

Hoitokerrat

Käsittelyjä tehdään 4-6 kertaa noin viikon välein (7-10 pv) parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi. Oikea kotihoito tukee kaunista lopputulosta. Jotta tulokset säilyisivät pitkään on suositeltavaa tehdä ylläpitohoitoja noin kuukauden välein. Sarjahoito voidaan tehdä kerran vuodessa.  Käsittely on myös mahdollista tehdä yhden kerran, jolloin saadaan lifting vaikutus hoidetulle alueelle.

Yleistä tietoa PRX-T33 tuotteen valmistajasta

GPQ Srl perustettiin vuonna 1994 dermatologiaan erikoistuneen lääkärin innoittamana Italiassa. GRQ tutkii, patentoi, teollistaa ja tuo markkinoille tuotteita, joita käytetään ihon, hiusten  ja limakalvojen toimintaan vaikuttamiseksi. Yhtiö sai UNI EN ISO 13485: 2012 sertifikaatin.  Se toimii lääkinnällisiä laitteita CEE-lainsäädännön ja kosmeettisia tuotteita koskevan CE-asetuksen mukaisesti. PRX-T33 on tutkittu vuosia ja vuonna 2006 PRX-T33:lle myönnettiin patentti. Sillä on tehty miljoonia hoitoja.

Vasemmalla ennen hoitoa ja oikealla 5. hoitokerran jälkeen. 

Veltostuneen ihon revitalisaatio.

Toimii myös raskausarpiin. Ylhäällä kuva ennen hoitoa ja alla kuva 6. hoitokerran jälkeen. Lisäksi asiakas on käyttänyt WiQo vartalovoidetta. Tulos on pysyvä.

Kuvat on otettu PRX-T33 sivuilta

Jos sinulle heräsi kysymyksiä tai et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta, otathan minuun yhteyttä. 

Susan's Beauty

Ainonkatu 7
53100 Lappeenranta (Beauty For You:n tiloissa)

Puh. 045-890 2229 (Löydät minut myös WhatsApp:sta)