Tarjoamani palvelut

Täyteianehoidot

Jos sinulla on kasvoissasi juonne, joka häiritsee sinua, on sinulla mahdollisuus saada se piiloon. Täyteaineilla voidaan myös kohottaa poskipäitä, sekä muotoilla leuan kärkeä jos et ole tyytyväinen niiden muotoon. Tai oletko kenties haaveillut muhkeammista huulista tai vaivaako sinua epäsymmetriset huulet?  Susan's Beauty tarjotaa täyteainehoitoja kasvojen alueelle, sekä huulien muotoiluun. Täyteainehoito on tehokas hoito, eikä siihen tarvitse valmistautua. Sertiffioitu sairaanhoitaja käyttää vain pitkään markkinoilla olleita CE- merkittyjä täyteaineita. Käytetyt täyteaineet ovat Restylane ja Teosyal.

Lue lisää täyteainehoidoista:

Mesolankahoidot

Mesolankojen avulla voidaan napakoittaa ihoa ja hoitaa tehokkaasti esim. kaksoisleukaa ja "hamsteripusseja".  Mesolankahoidot sopivat hyvin kasvojen kohottamiseen ja muotoiluun. Hoidolla voidaan tehokkaasti ennaltaehkäistä ikääntymismuutoksia ja hoitaa jo ilmestyneitä muutoksia. Käyttämäni mesolangat ovat laadukkaita ja CE- merkittyjä Bijoun lankoja. Mesolankahoidot voidaan myös yhdistää täyteainehoitoihin.

Lue lisää mesolankahoidosta:

PRX-T33

Ihon vanhenemista ei voi estää, mutta sitä voi hidastaa PRX-T33 käsittelyllä, joka on neulaton biorevitalisaatio. Se syväkosteuttaa ja stimuloi dermistä muodostamaan uutta kollageeniä, jolloin ihosta tulee kimmoisampi ja kiinteytyneempi. Se vähentää ryppyjen määrää ja syvyyttä, sekä tasoittaa ihon väriä. Käsittely voidaan tehdä kasvojen, kaulan, dekolteen ja käsien alueelle, sekä esim. raskausarpiin. Jotta PRX-T33:sta saadaan paras hyöty, käsittely kannattaa tehdä 4-6 kertaa viikon välein (7-10 pv). Oikea kotihoito on myös tärkeää kauniin lopputuloksen ylläpitämiseksi. Vain terveydenhuollon ammattilainen voi tehdä käsittelyn.

Lue lisää PRX-T33:sta:


Jos sinulle heräsi kysymyksiä tai et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta, otathan minuun yhteyttä. Täyteainehoitoihin voit halutessasi varata ilmaisen konsultaatioajan.


Susan's Beauty

Ainonkatu 7
53100 Lappeenranta (Beauty For You:n tiloissa)

Puh. 045-890 2229 (Löydät minut myös WhatsApp:sta)