Tarjoamani palvelut

Olen opintovapaalla. Palaan esteettsiin hoitoihin kesäkuussa 2023.

Täyteainehoidot

Jos sinulla on kasvoissasi juonne, joka häiritsee sinua, on sinulla mahdollisuus saada se piiloon. Täyteaineilla voidaan myös kohottaa poskipäitä, sekä muotoilla leuan kärkeä jos et ole tyytyväinen niiden muotoon. Tai oletko kenties haaveillut muhkeammista huulista tai vaivaako sinua epäsymmetriset huulet?  Susan's Beauty tarjotaa täyteainehoitoja kasvojen alueelle, sekä huulien muotoiluun. Täyteainehoito on tehokas hoito, eikä siihen tarvitse valmistautua. Sertiffioitu sairaanhoitaja käyttää vain pitkään markkinoilla olleita CE- merkittyjä täyteaineita. Käytetyt aineet ovat Teosyal:n täyteaineita.

Lue lisää täyteainehoidoista:

Mesolankahoidot

Mesolankojen avulla voidaan napakoittaa ihoa ja ennaltaehkäistä ikääntymismuutoksia. Langat viedään ihon alle  yksitellen niin, että ne muodostavat "verkon". Tämän verkon ympärille alkaa kausien saatossa muodostua uutta kollegeenia, joka sekin napakoittaa ihoa. Langat hajoavat noin 6-12 kuukaudessa. Käyttämäni mesolangat ovat laadukkaita ja CE- merkittyjä Bijoun lankoja. Mesolankahoidot voidaan myös yhdistää täyteainehoitoihin.

Lue lisää mesolankahoidosta:

Väkälankahoidot

Väkälangat sopivat hyvin kasvojen kohottamiseen ja niillä voidaan hoitaa jo ilmestyneitä muutoksia kuten hamsteripusseja ja väsynyttä kaulan ihoa. Väkälankahoito on mesolankahoitoa tehokkaampi. Ne sulavat mesolankojen tapaan stimuloiden omaa kollageeni- ja elastaanituotantoa.

Lue lisää väkälankahoidosta:


Jos sinulle heräsi kysymyksiä tai et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta, otathan minuun yhteyttä. Täyteainehoitoihin voit halutessasi varata ilmaisen konsultaatioajan.


Susan's Beauty

Ainonkatu 7
53100 Lappeenranta (Beauty For You:n tiloissa)

Puh. 045-890 2229 (Löydät minut myös WhatsApp:sta)